April 14, 2014






There was no other way to celebrate this new home than with a lavishing brunch (inspired a little by that of Sandro's) and the house full of people I love. The menu had salads (tomato mozzarella salad, sweet potato lentil salad, feta couscous salad, crunchy egg salad and green chickpea cucumber salad), broccoli tuna red onion quiche, salmon, potato & beet wedges, dips (hummus, tzatziki, pesto and beetroot avocado dip), malt bread & no-knead bread and fruits, raw blackcurrant cake, brownies and banana bread for dessert. Happy days.



2 comments:

  1. Hei, kiva kun tässä on linkkejä noihin ohjeisiin! Ja tänään jo tehtiin bataatti-linssijuttua lisäkkeeksi lihalle :) Quiche oli ihan huippua ja niin kyllä kaikki muutkin maut.. Haluan vaan sanoa saman, mitä oon Antille ja Tiinalle jo tässä hehkuttanut, että en oo pitkään aikaan saanut noin hyvää ruokaa, että kyllä olet ammattilainen! Vaikken oo mikään ruokamaestro, tuosta ruoasta vaan puski läpi se tosiasia, et nyt on makuyhdistelmät, maustaminen ja kypsyydet kohdillaan!! Ja ihania raaka-aineita. Ja vielä sen tajusin, että sulla oli gluteenitonta leipää tarjolla ja pähkinäallergioista kyselit... Olen ihan mahtava, Päivi! <3 -Sanni

    ReplyDelete